Nieuws

Door de huidige adviezen betreffende Covid-19, vragen we van uw begrip voor de volgende maatregelen:

1. Voor niet dringende zaken vragen wij u de afspraak uit te stellen. Het kan zijn dat u voor niet dringende zaken langer moet wachten op een afspraak.

2. Kom niet naar ons kantoor wanneer u geen afspraak heeft.

3. Bent u verkouden, heeft u last van hoesten of keelpijn, blijf dan thuis. Wel verzoeken wij u dit tijdig telefonisch aan ons door te geven, zodat wij hiermee rekening kunnen houden bij onze werkzaamheden.

4. Wanneer u een afspraak heeft, neemt u dan niet te vroeg plaats in de wachtkamer, zodat deze niet onnodig vol wordt.

5. Verlaat na de afspraak direct ons kantoor.

Wij danken u voor uw medewerking en begrip.

Namens het hele team van Notariskantoor Merwestein

Maatregelen in verband met het Corona-virus.

 

Wij volgen, net als u waarschijnlijk, de berichtgeving rondom het Corona virus nauwlettend. Wij werken door op kantoor, maar wij verzoeken u in verband met uw en onze gezondheid niet zonder afspraak bij ons langs te komen. Wij zijn telefonisch 078-613 95 55 of per e-mail notaris@notariskantoormerwestein.nl bereikbaar. De afspraken voor de reeds geplande overdrachten gaan voorlopig tot 6 april gewoon door. Mochten er misschien ingrijpender maatregelen worden getroffen, dan nemen wij vanzelfsprekend contact met u op.

 

Mocht u gezondheidsklachten hebben en een overdracht of afspraak hebben, kom dan alstublieft niet naar de afspraak. Neem contact op met de behandelaar van uw zaak (te vinden in het briefhoofd) en dan kijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw overdracht toch te laten doorgaan.

 

Wij vragen uw begrip voor deze ingrijpende aanpassingen in onze werkwijze en danken u voor uw medewerking.

 

 

Informatie opzoeken kunt u tegenwoordig ook via notaris.nl. Ook vindt u daar tips en voorbeelden uit de praktijk.