31 maart 2016 was de lancering van het DKIB magazine in het Postillion Hotel, Ayse Ince columniste van de column Bubbels in het AD was aanwezig om verslag te doen. klik op de afbeelding om deze te vergroten

Maatregelen in verband met het Corona-virus.

Wij volgen, net als u waarschijnlijk, de berichtgeving rondom het Corona virus nauwlettend. Wij werken door op kantoor, maar wij verzoeken u in verband met uw en onze gezondheid niet zonder afspraak bij ons langs te komen. Wij zijn telefonisch 078-613 95 55 of per e-mail notaris@notariskantoormerwestein.nl bereikbaar. De afspraken voor de reeds geplande overdrachten gaan voorlopig tot 1 juni gewoon door. Mochten er misschien ingrijpender maatregelen worden getroffen, dan nemen wij vanzelfsprekend contact met u op.

 

Mocht u gezondheidsklachten hebben en een overdracht of afspraak hebben, kom dan alstublieft niet naar de afspraak. Neem contact op met de behandelaar van uw zaak (te vinden in het briefhoofd) en dan kijken we samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw overdracht toch te laten doorgaan.

 

Wij vragen uw begrip voor deze ingrijpende aanpassingen in onze werkwijze en danken u voor uw medewerking.